About Us
Euro Alliance Consulting L.L.C. / EAC Slovenian Business Club is an international consulting company, providing its clients and partners with a wide range of business consulting services, supporting by experienced international and local consultants and...
News
Events
Slovenian - Montenegrin business meeting and B2B It is our pleasure to invite to the Business event organized by the EAC - Slovenian Business Club, Public Agency SPIRIT Slovenia, the Slovenian Embassy in Podgorica, Chamber...

News

Eventi “Të bërit Biznes në Europë”, 17.11.2017
“Të bërit biznes në Evropë”, nga EAC Slovenian Business Club U mbajt takimi që ka për qëllim zhvillimin e mëtutjeshëm të mundësive të bashkëpunimit të...
Read More
Sfidat e zhvillimit të kulturave kreative të industrive në Kosovë
Tryezë e rrumbullakët e organizuar nga EAC Klubi i Bizneseve Sllovene dhe Kosovare me temën: “Sfidat e zhvillimit të kulturave kreative të industrive në Kosovë",...
Read More
FTESË, PANAIRI I TREGTISË DHE INDUSTRISË, 12-17 SHTATOR
Të nderuar biznesmenë, Kemi kënaqësinë të ju ftojmë si çdo vit në muajin shtator për Panairin MOS 2017, veprimtaria më e madhe dhe më e...
Read More
INVITATION – AGRA FAIR 2017 IN GORNJA RADGONA, SLOVENIA
EAC Slovenian Business Club in cooperation with Maribor Development Agency is organizing a business matchmaking event “MEET4BUSINESS” Agra 2017 in Gornja Radgona, Slovenia in the...
Read More
Rotary Means Business, 23 June 2017
Rotary Club Prishtina se bashku me EAC Klubin e Bizneseve Sllovene organizon eventin "Rotary Means Business" me 23 Qershor 2017 ne Swiss Diamond Hotel. Qellimi...
Read More
Slovenian – Montenegrin business meeting and B2B
It is our pleasure to invite to the Business event organized by the EAC - Slovenian Business Club, Public Agency SPIRIT Slovenia, the Slovenian Embassy...
Read More